Прочитај ми чланак

РАДУЛОВИЋ СВЕ ШОКИРАО: Ово је прави број оболелих и преминулих од короне (ВИДЕО)

0

Професор Џон Јоанидис са Станфорда је са колегама утврдио да је број заражених КОВИД-19 вирусом у Санта Клари између 50 и 85 ПУТА ВЕЋИ од званичног броја откривених. Ово значи да је смртност 50 до 85 ПУТА МАЊА. Ово значи да је цела хистерија БЕЗ ОСНОВА.

Фото: Н.С.

Шокантне податке износи Саша Радуловић, лидер покрета Доста је било и преноси да је Јоанидис са колегама тестирао 3.300 људи из Санта Кларе и утврдио да је између 2,5% и 4,1% имало вирус (већина није ни знала) и да имају антитела у крви.

– Званична статистика у том тренутку у Санта Клари је износила 956 случајева. А прави број је био између 48.000 и 81.000 људи. Ово даље значи да је смртност од КОВИД-19 вируса 50 до 85 ПУТА НАДУВАНА. То значи да смртност нпр. у Италији није 10% од заражених, већ мања од 0,2%, а у Немачкој око 0,05%. Смртност од овог вирус је слична као и за преко 100 других вируса из сезоне прехладе и грипа.

Постоји основана претпоставка да је ЗАРАЗНОСТ већа. Због тога и јесте потребно омогућити хуману самоизолацију старих и болесних људи са ослабљеним имуним системом. Треба заштити старе и болесне са ослабљеним имуним системом, а не ЗАТВОРИТИ ЦЕЛУ НАЦИЈУ У КУЋНИ ПРИТВОР.

Како ће глобалисти, њихове владе, Кина, СЗО, медији оправдати хистерију коју су произвели и са њом бацили целу планету у рецесију, која ће коштати много више живота него ова хистерија, остаје да видимо. Коначно је струка проговорила. А ви, како вам је у затвору? – поручио је Радуловић и додао да је Кина на страни глобалиста, заједно са америчким демократама, ЕУ, Немачком, ЦНН-ом, Бил Гејтсом и штити глобалистички систем поробљавања човечанства.

Радуловић је и свим верницима СПЦ честитао Васкрс уз наду да нам је ово последњи Васкрс који чекамо у кућном затвору зато што један хистеричан, луд и зао човек треба себе да спасе од изборног фијаска, па се иживљава над целом нацијом.

О истраживању др проф. Џона Јоанидиса, погледајте у видео прилогу.