Прочитај ми чланак

Радикали: Хитно сменити Гордану Чомић – хоће да промене свест Срба! (ВИДЕО)

0

Српска радикална странка захтева да Гордана Чомић моментално поднесе неопозиву оставку, а ако то већ данас не буде урадила, позивамо председника владе да је разреши дужности министра, односно смени, на конференцији за медије изјавио је потпреседник те странке, Миљан Дамјановић.

А затим још додао:

– Разлога за такав захтев СРС је много, али ћемо рећи само неколико.

Први разлог је то што имамо такву политичку ситуацију да једини у свету имамо ванпарламентарну власт, односно да имамо министра који је на изборима у коалицији са још 10 странака освојио читавих 0,9 посто и данас је министар у Влади Републике Србије.

Други разлог јесте то што већ два месеца напредњачки министар Чомић покушава да донесе противуставни закон.

Трећи разлог, не мање битан, јесте њено понашање, односно тоталитарни начин понашања који она спроводи и према политичким опонентима, али и према грађанима Србије дуги низ година.

Као што знамо, Чомић је била перјаница ДС, а данас је министар у напредњачкој влади, и ту се показује лицемерје напредњачког режима и свих странака окупљених око коалиције на челу са напредњачким режимом, што се крију иза Чомић када треба да се донесе противуставан закон, који, наравно, нема подршку у озбиљном делу јавног мњења и такав закон већински не подржавају грађани Србије, па су њој увалили кукавичје јаје под паролом: – То је Чомићкин закон, нема везе са нама. Ако је и тако, онда такав закон већ на Влади треба да се одбаци и не сме да стигне пред посланике владајуће већине, који, нажалост, као што знамо, гласају на звонце, па уколико то буде био договор да тај закон и прође, звонце ће учинити своје и добићемо заиста накарадан закон.

Друга ствар јесте што овим законом напредњачки режим, и Чомић као напредњачки министар, покушава да на мала врата уведе геј бракове и усвајање деце од стране хомосексуалних парова, и то је потпуно истина, те позивамо политичаре из владајућег режима да престану да дезавуишу јавност и да понављају као папагаји реченице које говоре Чомић и њени полтрони како је закон о истополним заједницама, како нема везе ни са браком, нити са усвајањем деце, јер је довољно прочитати предлог закона, не треба вам Правни факултет да бисте видели да смо ми потпуно у праву.

Као што сам већ рекао, једна од ствари јесте њен тоталитарни начин понашања. Још док је била у Демократској странци и била председник Скупштине Србије, остаће упамћена као неко ко је свакодневно кажњавао посланике СРС, која је успела у једном тренутку да избаци из скупштине и све посланике СРС, која је посланике Српске радикалне странке, који је тада био и Александар Вучић, називала нацистима, а данас је није срамота да прихвати предлог нациста, како је говорила, Вучића и буде његов министар, у његовој влади, и наставља да терорише грађане тако што промовише део популације и закон који је противуставан.

А шта је још у вези ове теме рекао Дамјановић, погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.