Прочитај ми чланак

ПУЦА КОАЛИЦИЈА ЗБОГ ФЕЈСА: Стефановић напао СПС због Ружића и “Вучићу педеру”

0

ružić

Потпредседник СНС Небојша Стефановић рекао је да појединци, међу којима предњаче фунцкионери СПС, лицемерно желе да буду део владе а отворено раде против премијера, због чега би требало да сносе политичке санкције.

– Једино решење је да ти људи сносе политичке санкције, рекао је Стефановић Танјугу.

Стефановић је рекао да је потпуно јасно да, док се једни боре за просперитет и независност Србије и док се премијер и влада посвећено баве оздрављењем српске економије, има неких који једва дочекају да у први план гурну “разне пробисвете”, који су највулгарније и најпримитивније ствари изговарали о премијеру.

– Појединци лицемерно желе да истовремено буду део Владе Србије, али и да отворено раде против премијера Вучића. Нажалост у томе предњачи СПС и неки њихови функционери. Једино решење је да ти људи сносе политичке санкције, истакао је Стефановић.

Поставља се питање због чега је Александар Вучић уопште убацио СПС у коалицију када је самостално могао да формира владу? Мора Вучић имати дежурног кривца.

Он је додао да такви појединци у једном дану одустају од политике штедње, јер је то њима угодно и комфорно.

Стефановић није прецизирао на које функционере СПС мисли, али се, највероватније, ради о потпредседнику СПС Бранку Ружићу, који је на друштвеним мрежама објавио фотографију са Игором Микићем, који је током преноса фудбалске утакмице Србија – Албанија узвикивао погрдне речи на рачун премијера Александра Вучића.

Ружић је, како преносе медији, на друштвеној мрежи Фејсбук објавио фотографију из кафане са Микићем, а испод ње написао:

“Моје прво упознавање са човеком, људином Игором Микићем, родом из Пећи.. Диван човек, честит, поштен и, што је мени најважније, гробар од главе до пете”.

Фотографија је у међувремену уклоњена са Фејсбук профила.

Министар Стефановић и напредњаци немају паметнија посла па прате објаве шта ко пише преко Фејсбука!

Микић је током преноса утакмице Србија-Албанија, која је прекинута због убаченог дрона, два пута ушао у кадар, узвикујући погрде на рачун премијера.

Извор: Телепромптер