Прочитај ми чланак

ПРОВИДНИ МЕДИЈСКИ СПИНОВИ: Режим „извлачи“ ДС на изборе или цепа странку

0

Како рекоснтруишу тргове и улице, тако и "квалитетно" спинују. Режим Александра Вучића је у медијима ових дана јасно ставио до знања да ће преко својих џокера у опозицији покушати да измами Демократску странку на биралишта како би некако обезбедио легитимитет избора после којих би требало да уследи признање тзв. Косова.

Најпре је посланик СНС Владимир Ђукановић смехотресно покушао да направи спин Балши Божовићу из ДС, „прозивавши“ га у медијима да га Немци спремају за новог лидера опозиције!?

– Питам Божовића зашто је био готово месец дана у Немачкој, са ким се састајао и да ли га припремају за будућег лидера опозиције? Шта си Балша и коме обећао током боравка у Немачкој? – поручио је популарни Ђука, док су режимски таблоиди све испратили уз бомбастичне наслове како је Ђукановић разоткрио човека који ће заменити Драгана Ђиласа!

Према сазнањима из дипломатских извора, Александар Вучић је током недавног сусрета са Ангелом Меркел у Њујорку затражио подршку за још један мандат, а обећао је да ће на предстојеће изборе успети да „извуче“ бар Демократску странку.

Уколико не успе пуч у ДС, друга опција је да део ове партије (Балша Божовић, Гордана Чомић, Драган Шутановац, Радослав Милојичић Кена…) разбије странку и самостално изађе на Вучићеве изборе.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!