ПРОТЕСТ У БЕОГРАДУ: Вучићу, можеш да даш 0,1 одсто, од тебе нам не треба ништа!

0

Организатори протеста Један од пет милиона поручили су председнику Србије Александру Вучићу да неће успети да их демотивише, и да долазе код њега да их "боље чује".

Активисткиња Валентина Рековић рекла је да учесници протеста „одбацују закаснели новогодишњи поклон од три одсто“, мислећи на незваничне најаве да ће изборни цензус бити смањен са пет на три одсто.

„Можеш да даш 0,1 или 15 одсто, није нам важно, од тебе нам не треба ништа“, рекла је Рековић окупљеним грађанима на Платоу код Филозофског факултета.

Она је навела да власт неће успети да демотивише учеснике протеста спуштањем изборног цензуса или тиме што полиција зауставља саобраћај много пре почетка протеста како би градјане спречили да додју.

Рековић је рекла и да је министар просвете Младен Шарчевић дао још једну срамну изјаву да ће се уводити ‘холограмски наставници’, док иствремено школе прокишњавају и ученици немају тоалет.

Учесници протеста кренули у протестну шетњу, а на почетку колоне носе велики транспарент на којем пише „Бојкот“.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!