Прочитај ми чланак

ПРОПАГАНДА ЗА ПРИМИТИВНЕ Лончар: Вучић се борио за Србију и нарушио здравље

0

Председник Србије Александар Вучић у понедељак је пуштен са ВМА

Здравствено стање председника Александра Вучиц́а је стабилно и пуштен је куц́и после лечења на Војно-медицинској акадимији.

Фото: Screenshot Pink

Он се одмах по изласку са ВМА вратио радним обавезама, а већ данас састаће се са представницима компаније „Азвирт“.

Према речима доктора Златибора Лончара, председник добро реагује на терапију коју је добио.

– Био је у озбиљној ситуацији, али захваљујући стручности и професионализму лекара са ВМА његово стање је много боље – каже Лончар.

Министар здравља Златибор Лончар гостовао је у јутарњем програму телевизије Пинк где је говорио о председниковом здравственом стању:

– Његово здравствено стање нарушено је због превелике борбе. Није се нимало штедео, трудио се да стигне на свако место, свуда презентује Србију и да Србију из времена када је била пред банкротом, када није имала никакав политички утицај нити снагу, економију, привреду, пруге, болнице, доведе у ово стање у којем се сада налази. Цену свега тога што смо данас подтигли платио је сам Александар Вучић пре пар дана. Његово здравље се нарушавало дужи период док је он тако радио, не мислећи уопште на себе, већ само мислећи да не пропусти неку прилику да Србији буде боље – рекао је Лончар и истакао да ће Вучић морати да промени начин живота и рада, као и да узима редовно терапију.

Лончар је апеловао и на све оне које имају злураде коментаре на рачун председниковог здравља, да погледају прво шта је урадио Александар Вучић, па да онда говоре.