Прочитај ми чланак

Проф. Давор Калајжић: Мафија VS Србија – 5:0

0

Предизборне активности владајуће коалиције јасно су указивале да неуставни и противзаконити парламентарни и локални „избори“ имају познат исход – мафија „изборе“ не губи!

Ритуални број сатаниста, „666“, осим на председничким изборима 2017, узео је учешћа и на овим изборима, а „промовисао“ га је РИК кроз „коначан број бирача“ ………666. После перверзије и содомије, долази сатанизам.

Уз помоћ Вишег јавног тужилаштва, Уставног суда, полиције и свих осталих државних структура задужених за одбрану владавине права, српска мафија успела је да криминализује близу 40% становништва, т.ј. све оне који су изашли на „биралишта“. Не верујте осталим бројкама, наштимовано је.

Спектар изборне пљачке достигао је историјски врхунац. Оволика количина предизборног и изборног лоповлука није забележена на планети. „Ћораве кутије“ еволуирале су у „ћораво правосуђе“, а свему је претходио тотални слом државе. Поставља се питање – где ће народ живети кад је изгубио државу? Они у бившој АП КиМ знају – живеће у „Косови“! А остали?

Србија је изгубила територијалну целовитост и границе. Процес није завршен и наставиће се. Завршиће се негде испод шљиве, а вероватније испод шајкаче. „Отишо си сарму пробо ниси“ еволуирао је у „МИ у скупштинском ресторану кркаћемо сармице од зеља“. То је суштина.

Србија је изгубила и опозицију. За дванаест година коалиционе владавине уведен је стандард: ако хоћеш да крадеш некажњено – кради са нама. И појурили су му у сусрет. Знају како се то ради, јер су крали и пре Вулета. На сцену ступа још једна еволуција – кради кредите кад нема другог. Олешили су државу: сто милијарди спољног дуга, сто милијарди директно покраденог, хиљаду милијарди поклоњено Куртију. Долара наравно.

Кад смо већ код Куртија, да се човек упита – ко, како, чиме и одакле је платио на стотине шћифтарских аутобуса којима су довожени косовски Срби? Као што је познато, не постоји регуларан платни промет између Србије и „Репубљик Косова“. Узгред, „нема предаје, КМ остаје“ у изборној ноћи је еволуирало у „има издаје, КМ нестаје“. 

Ескобаров мафијашки картел успео је да унутар државних граница откине део територије и оснује своју „Меделинску“ државу. Овај наш је успео да откине део територије, а од остатка да направи државу по мери мафије. У томе су му здушно помогли „опозиционари“.

Сада је на грађанима дупло голо – да победе мафију и да победе мафијину опозицију. Србија је прешла линију после које нема повратка. Мафија не губи изборе. Цена ослобођења управо је дуплирана.

Проф. Давор Калајжић