Прочитај ми чланак

Пробија дно – Вучић: Зашто Прелевић није тукао мог брата Андреја у судници!?!

0

Председник Србије Александар Вучић током гостовања на Пинку говорио је и о суђењу његовог брата Андреја Вучића, члан Извршног одбора СНС, са адвокатом Божом Прелевићем.

Прелевић је након суђења рекао да му је Андреј Вучић упутио низ увреда, пише Данас.

Вучић је навео да Прелевић његовог брата у судници није смео у очи да погледа.

„Није вам циљ, знате да не можете да добијете поверење грађана, једини начин вам је да спроведете нешто насилно“, рекао је.

Упитао је зашто Прелевић Андреја Вучића „није тукао“ у судници, ако му је овај већ упутио увреде, јер опозиција стално говори, како је рекао, да ће власт „да бије“ и како ће „пливати Дунавом и Савом“.

„Није смео у очи да га погледа јер је видео мушкарца који му каже све што мисли“, навео је.

Напоменуо је да новинари нису ни били на овој суђењу.

Андреј Вучић је тужио у парничном поступку београдског адвоката Божу Прелевића, због изјаве коју је дао за портал Нова.рс.

И овај пут председник се присетио анегдота током дечачких и младачких дана.

„Можда се та жена сети. Као клинци били смо у Јурија Гагарина у згради 169, тада је био направљен Дом здравља у Блоку 44, још није био изграђен Блок 44. Била је зубарка Подеса Ромић, имала је упечатљив младеж, али је била строга и врсна зубарка. Старија жена, код ње се никада није каснило, на пола сата идете како је заказано. Кад ме мајка одвете код зубара то су ноћне море биле. Али смо имали здраве зубе сви. А сада нема зубара, пробаћемо да вратимо зубаре, да уљудимо све што бисмо могли“, рекао је Вучић.