Прочитај ми чланак

ПРЕКИНУТ ВУЧИЋЕВ ГОВОР: „Гладна сам, помозите!“

0

7674507195715163c7d1ae339046477_v4_big

Говор лидера Српске напредне странке Александра Вучића на предизборном митингу СНС у Зрењанину накратко је данас прекинут.

Вучићев говор је прекинут када је једна жена из публике повикала „Гладна сам, помозите!“

Пошто је обезбеђење извело ту жену из сале, Вучић је наставио говор.

На недавном митингу СНС-а у Панчеву, један човек је из масе такође током Вучићевог обраћања добацио „Председниче, народ ти је гладан“.

Пајтић бициклом, куда ни тенком за време власти ДС није могло

Лидер СНС и премијер Александар Вучић изјавио је да се председник ДС Бојан Пајтић бициклом провозао на простору Београда на води, где за време власти демократа ни тенком није могло да се прође.

„Видите како ми бринемо, бринемо и о њима, сад може да додје чист, уредан, да провоза своје бицикло и да се чист и уредан врати и да ужива у лепом погледу и у уредјеној Променади“, рекао је Вучић на страначком митингу у Зрењанину и поручио Пајтићу да не брине, јер, додао је, „Све ћемо то да радимо и у будуће“.

Вучић је поручио да у недељу следи тешка борба, да су се сви ујединили против напредњака, па Пајтићу, каже, „смета Београд на води, Шешељу Икеа, а шта им тачно смета, то ни Свети Петар не зна“.

„Овај дошао на бицклу у Београд да се провоза Београдом на води, а тамо ни тенком, ни булдожерима није могло да се продје за време њихове власти“, приметио је и додао: „Само сте мишеве, пацове и шприцеве од наркомана могли да пронађете“.

„Не дамо онима који кад виде да им баш не иде најбоље одједном почињу да говоре најстрашније ствари, не дамо им на Словаке, Мађаре и све остале, јер су исти као ми, и имају право да мисле и раде шта хоће.. такву Србију хоћемо“, рекао је Вучић.

А што се тиче Шешеља и његове поруке да неће више бити премијер, Вучић је рекао да му то никакав проблем није.

Извор: b92.net