Прочитај ми чланак

ПРЕДСЕДНИК УЖИВО ЧЕСТИТАО ПРЕМИЈЕРКИ рођење сина (ВИДЕО)

0

Председник Србије Александар Вучић честитао је гостујући на Првој ТВ премијерки Ани Брнабић и њеној партнерки Милици Ђурђић на рођењу сина Игора.

Истовремено је онима који су на то имали увредљиве коментаре поручио да никада неће успети да га уплаше и поделе пристојну Србију. Вучић је, у Јутарњем програму Прве телевизије, пожелео премијерки Брнабић и њеној партнерки да Игор буде здрав, срећан, паметан и успешан.

Упитан за негативне коментаре, вређања и ругање преко друштвених мрежа, он је рекао да водитељи желе вероватно да кажу да су ти наши политичари, који су то чинили, примитивни, али да то не смеју да кажу, јер јавност на друштвеним мрежама неће то да прихвати.

На питање о коментару Сергеја Трифуновића тим поводом, рекао је да је Трифуновић „најгори друштвени талог те друштвене елите“. Председник је казао да није видео увредљиве коментаре, али је констатовао да су вероватно вређали дете, Ану и Милицу.

То само говори о њему. Њихов проблем је што нисам фасциниран њиховим безобразлуком и примитивизмом. То је све та наша ‘модерна елита’, која ће да нас уведе у 21. век. Честитам“, констатовао је он.