Прочитај ми чланак

Позивам челнике напредњачког картела да ме заједно туже, доказаћу њихов криминал

0

Потпредседник Народне странке и посланик Мирослав Алексић позвао је данас челнике актуелне власти да против њега што пре поднесу заједничку тужбу како би пред судом доказао сав криминал којим се бави „напредњачки картел“.

„Тужбе су најавили Андреј Вучић, Александар Вулин и Марија Обрадовић. Позивам их да сви заједно поднесу тужбу па да се суочимо доказима у судници. Реч је о људима који уништавају Србију већ седам и по година и дошло је време да одговарају“, навео је Алексић у писаној изјави.

Фото: Јутјуб

Алексић је поново позвао Тужилаштво за организовани криминал да објави са ким је власник добра „Јовањица“ Предраг Колувија контактирао и приликом хапшења и раније и од кога је тражио заштиту.

Потпредседник Народне странке је истакао да је председнику Србије Александру Вучићу лакше да га вредја и оптужи за наводну умешаност у корупцију, него да одговори како је могуће да Колувија буде члан српских привредних делегација на медјународним пословним форумима које је предводио Вучић.

„Вучић је водио ухапшеног произвођача марихуане Колувију на пословне форуме у свету и тиме пољопривредно добро ‘Јовањица’ препоручивао страним партнерима као поузданог партнера. Да ли ће Вучић преузети одговорност и извинити се озбиљним страним фирмама што им је препоручивао произвођача дроге као идеалног представника српске привреде“, упитао је Алексић.