Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Поводом Саше Јанковића и разних Вучићевих душебрижника

0

zastitnik-gradjana-crop

Покрет Двери – да се разумемо – никада и нигде није подржао фамозног заштитника грађана, а заправо страног агента Сашу Јанковића.

Напротив, у више наврата јавно смо указали да Саша Јанковић не ради свој посао, тј. скоро никада и нигде не интервенише у корист грађана Србије када је то потребно, већ искључиво ради у корист западних центара моћи.

Саша Јанковић се не оглашава када стране банке деру кожу са леђа грађана Србије, када презадуженим породицама приватни извршитељи одузимају породичне домове, када Србе на Косову и Метохији хапсе и прогоне, али зато се нашао паметан да се бави радом Војске Србије који није у његовој надлежности и да предлаже законе о родној равноправности у којима промовише хомосексуализам. Свакоме би требало да буде јасно да тзв. независна судска и регулаторна државна тела, од Специјалног суда и Тужилаштва за ратне злочине до заштитника грађана, нису постављена од стране наших грађана и државе, већ од западних ментора који их финасирају и којима они подносе извештаје за свој рад против ове државе.

Покрет Двери је, међутим, тражио да Саша Јанковић обелодани документ о прислушкивању нашег Покрета од стране Војно-безбедносне агенције о коме је говорио на седници Одбора за безбедност Скупштине Србије, уколико такав документ постоји. Ако је такав документ аутентичан, ВБА је дужна да објасни зашто је Покрет Двери под присмотром. Уколико је та информација лаж – Саша Јанковић мора да поднесе оставку, мада и без тога постоји више других разлога за његово разрешење.

У међувремену се појавио одређени број Вучићевих душебрижника, који измишљајући подршку Двери Саши Јанковићу покушавају заправо да служе Господару и од њега праве „патриоту кога немаˮ. Наиме, не пада нам на памет да због фингираних медијских сукоба са ЕУ, Сашом Јанковићем или Пешчаником стајемо на страну власти која издаје Косово и Метохију, продаје Телеком, води државу у банкрот, гуши сваку медијску слободу и руши последње остатке суверенитета Србије. Јасно да је постоје разни „патриотски аналитичариˮ који служе за одржавање Вучићевог „патриотског рејтингаˮ, као што ће бити формирани и разни алтернативни а Вучићеви „патриотски блоковиˮ који ће служити за замајавање бирача и одузимање гласова патриотској опозицији оличеној у Покрету Двери, ДСС и СРС.

Право питање за наше дужебрижнике гласи: зашто СНС од како је дошла на власт у последње три године не сме да смени ниједног старог страног агента са државне функције у Србији, већ је само доводила нове у Владу Србије?

И да се још једну ствар разумемо: душебрижници нека раде свој посао, а ми ћемо свој. Немамо ништа против да Александар Вучић и Влада Србије окрену нови лист и пређу на патриотску страну, али не на речима већ на делу. Прекините погубни пут Србије у ЕУ, поништите антиуставни Бриселски споразум, донесите макар једну економску меру која није у функцији ММФ-а већ наших грађана и домаће привреде – па да разговарамо. Док се то не деси сигурно нећемо учествовати у подизању лажног патриотског рејтинга власти. Напротив, учинићемо све што је до нас да овај владајући режим што пре падне.

Информативна служба Покрета Двери