Прочитај ми чланак

Последњи интервју Нога пре уласка у Скупштину: Вучић ће бити смењен и ухапшен!

0

- Ако у суботу не спречимо издају државе и банкрот, после ће бити касно. Дођите и поведите још некога, чланове фамилије, рођаке, кумове... Ако сви дођемо, нико није јачи од нас. Мирни и одлучи. Не долазимо да држимо говоре, већ да вратимо државу у наше руке.

Ово за „Србин инфо“ каже народни посланик Срђан Ного, који је због великог протеста и народних избора заказаних за суботу од 17 часова испред Скупштине, који је јуче био позван у полицију.

– Не желимо да рушимо и уништавамо имовину. Ја се не шалим и ништа не кријем. Тражим помоћ од народа. Да дођемо од 17 часова себе ради. Ја нећу бити нити председник нити премијер. То ме не занима.

Позивам и друге странке да се придруже. Још једном апелујем и на власт да откажу изборе у недељу. Иначе, улазимо у Скупштину и формирамо нову Владу, а Вучић ће бити смењен и ухапшен.

Александар Вучић је уплаћивао паре Хилари Клинтон и Антифи. Много пута се састао са Сорошем, као и остали политичари из региона. Тоне кокаина које војска САД и Бразила у последње време плене, праве велики проблем и за балканске лидере и за Сороша и Антифу, који су остали без извора прихода.

Вучић нема никакву подршку, већ заправо сви медији раде на одржавању имагинарне слике о Србији.И они режимски и они такозвани независни и прозападни – закључио је Ного.