Прочитај ми чланак

ПОЛИТИЧКИ ПРИТИСЦИ СВЕ ЧЕШЋИ – власт обила канцеларију Двери

0

СНС власт у Медвеђи бесправно обила просторије Двери и однела компјутер и поверљиву документацију.

На просторијама Српског покрета „Двери“ повереништва у Медвеђи обијена је канцеларија и замењена брава. Приликом давања изјава у ПС у Медвеђи сазнали смо да је обијање канцеларије извршила локална самоуправа.Одмах смо позвали председника општине др Арсића и захтевали да се све врати у првобитно стање, а исти је одговорио да му требају просторије јер врши адаптацију општине.Председник општине је наставио са пражњењем просторија, без икаквог правног основа.Све се заснивало на бахатости, сили усмереној против једине странке која се у Медвеђи бори против криминала и која се бори против признања независности Косова.

Сутрадан смо након обиласка просторија утврдили да је сав намештај, компјутерска опрема, документација однета из просторија на непознату адресу без икаквог обавештења, решења или било чега.У страначким просторијама налазила се поверљива документација о аткивностима, чланству, новац и све је то однешено.Све је ово пријављено ПС Медвеђа и унето у записнику.

Зграда у којој се налазе просторије је скупштинском одлуком намењена за политичку активност и ове просторије од 2000. године немају другу намену. Српски покрет „Двери“ је парламентарна странка, имамо одборнике у локалној скупшини и не постоји ниједан разлог за овакво поступање локалне самоуправе сем политичког притиска на Двери.