Прочитај ми чланак

ПОЛА БГД НЕМА ГРЕЈАЊЕ! Док се народ смрзава СНС Весић оптужује СНС Србијагас

0

Десетине хиљада станова у Београду још нема грејање, иако су температуре зимске - испод 10 степени, а Београђани плаћају грејање читаве године да се 4,5 месеца не би смрзавали.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић који сам себи тепа Сићве 011 (са све провинцијским акцентом)  без стида и срамота је данас рекао да топлане „Дунав“, „Миријево“, „Коњарник“ и „Медаковић“ данас не раде, а стотина хиљада Београђана нема уопште грејање, због „незапамћене бахатости и дрскости“ надлежних у Јавном предузећа „Србијагас“ (који припадају његовом СНС картелу).

„Квар који санира ‘Србијагас’ десио се још у јуну ове годин?! Тада су га само закрпили, а до сада је могао да буде саниран 100 пута. Тражио сам од ‘Србијагаса’ да се радови одложе до следећег четвртка, када почиње топло време. Ни мени, а ни руководиоцима ‘Електрана’ нико из ‘Србијагаса’ није се јављао телефон. Они су држава у држави и може им се“, напао је своје СНС-овце Весић на свом сајту Беоинфо којиу се финансира из града Београда и открио какав јавашлук влада у Вучићевој Србији.

Сићве је додао да су јутрос у 5.00 радници „по његовом налогу, успели да преспоје“ топлану „Медаковић“, због чега би грејање потрошача који се снабдевају са те топлане ускоро требало да почне.

А кад ће, не зна се… И зашто баш само Медаковић? Можда му најближи рођаци живе тамо…

„Дао смо рок да до 15 или16 часова радови буду завршени како би почеле да раде и топлане ‘Дунав’, ‘Коњарник’ и ‘Миријево’. Не интересује ме како ће то да ураде, а Комунална милиција (којом координира Весић о народном трошку) ће им (државним службеницима) писати казне буде ли другачије?! Чим се ‘Србијагас’ смилује да заврши посао који морао да буде обављен данас, наставиће се режим топлих функционалних проба“, поручио је Весић.

„Београдске топлане“ претходно су саопштиле да грејања у четири наведене топлане, које снабдевају „пола Београда“, неће бити све док радови не буду окончани и не буде обновљена испорука природног гаса.

Тиме су наговестиле да постоји проблем и у снабдевању гаса који Вучић и Весић негирају…