Прочитај ми чланак

ПОКС ухватио Вучића и СНС у крађи! У Новом Саду убацују 8000 гласача! (ВИДЕО)

0

Режим припрема нову крађу избора, а на ово упозорава Божидар Катић из ПОКС-а, који је за Србин инфо открио шта ће Александар Вучић и СНС предузети у Новом Саду. Више о овоме у видео прилогу.

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позива начелника новосадске полиције Горана Радоњића да се одупре притисцима високих функционера СНС из Новог Сада, Срђана Кружевића и Слободана Милића званог Боцара, да се упише нових 8000 грађана са лажним пребивалиштем у Новом Саду, који ће тиме стећи право гласа на локалним изборима на пролеће.

„Апелујем на начелника МУП у Новом Саду да се одупре притиску из Српске напредне странке и штити закон, а не да буде саучесник у кривичном делу против изборних права и кривичном делу састављања нетачних бирачких спискова за које је запрећена казна од три године затвора. Упозоравамо све саучеснике, па и оне који су обични чиновници, да ће време истине и правде врло брзо доћи, много пре него што ће ова кривична дела застарити. Последњи избори су показали да владајућој већини у Новом Саду, СНС, СПС и СВМ недостаје четири мандата за већину у будућем сазиву скупштине, односно око 8000 гласова и због тога су функционери СНС хитно добили задатак да увезу нове гласаче који ће надокнадити предност опозиције“ – изјавио је председник ПОКС и потпредседник Скупштине Србије, Војислав Михаиловић.

„Убеђен сам да целокупна опозиција неће пристати на изборну превару у Новом Саду и да неће изаћи на изборе, али неће ни дозволити да се они одрже, ако већ сада, односно знатно пре одржавања избора не добије прилику да прегледа и прочисти бирачки списак од гласача-номада који се пријављују са пребивалиштем свуда где напредњацима фали за већину. На делу је превара великих размера у Београду и Новом Саду, да се привремено из бирачког списка исписују гласачи за које се зна да годинама живе у иностранству и да не гласају, а уместо њих се уписују нови са лажним пребивалиштима“ – додао је Михаиловић.