Прочитај ми чланак

ПОКС: Ослобађање убица Славка Ћурувије доказ диктатуре

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) сматра да ослобађајућа пресуда Апелационог суда убицама Славка Ћурувије представља зелено светло за нова политичка убиства у Србији, када се власти примакне крај.

„Они који су окрвавили руке на Васкрс не могу бити невини ни пред Богом, ни пред људима. Оваква пресуда Апелационог суда је доказ да у Србији не постоји ниједна независна институција и да нашом земљом и након осам деценија влада иста она рука, диктатура идеологија која је убила и мог деду ђенералу Дражу“ – изјавио је председник ПОКС Војислав Михаиловић.

„Био сам градоначелник Београда кад је Славко убијен и обишао сам место злочина чим се догодио. И тада и данас сам једнако шокиран суровошћу људи који непосредну ратну опасност и српску несрећу користе као прилику да се зверски обрачунају са политичким неистомишљеницима. Пресуда Апелационог суда показује да је политика људи који управљају овом државом, да некажњено могу убити свакога ко мисли другачије од њих и то захтева јасан и гласан одговор свих који не желе да живе у диктатури без обзира на политичке разлике“ – истиче Михаиловић.