Прочитај ми чланак

Погледајте како су напредњаци предвођени Лангуром направили „сачекушу“ за Лазовића

0

Члан Српске напредне странке Јанко Лангура сачекао је данас испред Скупштине Србије посланика Радомира Лазовића како би са њим обрачунао након његовог говора у парламенту. У друштву Лангуре, био је, како се може видети и посланик владајуће странке Милимир Вујадиновић.

„Срам вас било… Помињете Данила Вучића… Издали сте Србију… Зашто узимаш Данила Вучића у уста? Прозиваш оне који не могу да ти одговоре, олошу један. Срам те било за сваки пут кад си узео Данила Вучића у уста. Тајкунски олошу“, рекао је Лангура уносећи се у фацу Лазовићу.

У „сачекуши“ испред Скупштине, поред Лангуре, био је и народни посланик СНС Милимир Вујадиновић који је констатовао да је Лазовић „претерао са говором“.

“Након претњи које су ми упућене на твитеру од стране бившег народног посланика Српске напредне странке Јанка Лангуре, управо сам на излазу из Народне скупштине и нападнут. Верујем да би напад био и озбиљнији да га двоје актуелних посланика, који су били у његовој пратњи, није зауставио“, написао је Лазовић на друштвеној мрежи Фејсбук.

Подсетимо, Лазовић је данас, током свог обраћања у Народној скупштини читао је са папире све увреде које представници власти упућују опозицији. Између осталог, поменуо је и увреде које је упућивао и Лангура. У једном тренуку, посланици опозиције су аплаудирали, док су напредњаци само слушали.

Лазовић читао изјаве посланика СНС, одговарајући тако на карикатуре „против Вучића“ које је донео посланик СНС Александар Марковић. Најпре је објаснио да се појединих медија шире увреде и насиље.

„Политичари, дневне новине, Пинк и Хепи, па се то прелива на друштвене мреже. Одатле иду све увреде. Онда требало неко да нападне те људе, како да прође без тога. Како да се нешто напише или каже, па не објави нигде“, поручио је Лазовић, онда је кренуо да чита увреде.