Прочитај ми чланак

Почели су да им цртају: Млади „лавови“ СНС морају са пушкицама на РТС (ФОТО/ВИДЕО)

0

На друштвеним мрежама недавно су се појавиле инструкције које су наводно намењене полазницима Академије за младе лидере Српске напредне странке. Наиме, у табели коју су корисници мрежа објавили, академцима СНС се саветује, између осталог, да истичу " константно залагање нашег председника" и "надљудски напор наше владе".

У табели, која, како аутор тврди, служи као подсетник академцима СНС да би лакше поентирали на крају монолога, понуђене су различите опције. Тако је, на пример, наведено да је добро поентирати са податком како је „Србија данас лидер у региону по страним инвестицијама“, да је „наша земља пример за целу Европу и регион“, да власт СНС има „вишедеценијско искуство у борби са организованим криминалом“.

Аутори сугеришу младим „лавовима“ СНС да у свакој прилици истичу и како је „земља стабилнија него икад“, „систем стабилнији него икад“ и да је „буџет Србије највећи до сада“.

Уз поменуту, афирмативну причу, лако се може претпоставити да академци владајуће партије имају и табелу са упуствима како да помињу бившу власт, председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и потпредседницу ССП, Маринику Тепић.

Управо је Тепић објавила видео компилацију свих гостовања младих напредњачких „лавова“ у дебатној емисији „Реч на реч“ током којих су помињали представнике опозиције и бившу власт.