Прочитај ми чланак

План СНС за глас пензионера: Кафа, мед, пробиотик и ПАМФЛЕТ (ФОТО)

0

Активисти и чланови Српске напредне странке уочи сваких избора користе већ усавршене методе. Па су тако за глас на биралиштима, овога пута пензионера, поново одлучили да пошаљу пакет уз, наравно, СНС памфлет, у ком наводе шта су све "урадили", али се ту налазе и обећања за наредни период (Еxпо 2027).

Свесни су напредњаци да им се подршка прилично окрунила, и у целој Србији, али посебно у Београду, па тако чине све не би ли подишли гласачима и тако дошли до којег гласа више.

Кренули су уобичајеним путем – уочи избора су желели да покажу најстаријима како, тобож, мисле на њих, па су у домове пензионера на Новом Београду стигли поклон пакети Српске напредне странке.

А у њима 200 грама кафе, 500 грама меда, пробиотик, чоколадица са иницијалиима Александра Вучића, хемијска оловка и упаљач са исписом „Вучић“, али и симболима СНС-а.

И то није све. Уз те „поклоне“ грађанима је стигла и луксузно израђена књижица од 35 листова са побројаним „урађеним“ адаптацијама и иновацијама у Граду, као и о планираним пројектима за будући период, у чијем је фокусу Еxпо 2027.

Добро знају грађани Београда шта су све напредњаци „урадили“ за њих, па управо због тога и активисти владајуће странке покушавају да на овај начин купе који глас.

Нервоза је све већа у СНС-у, јер су у Српској напредној странци свесни да немају већинску подршку људи у главном граду. Уосталом, ближи се 17. децембар, када ће се у то и уверити…