Прочитај ми чланак

Питања Двери поводом хапшења Дарка Шарића

0

darko-saric-hapsenje-uhapsen-1395178065-464521

Српски покрезт Двери су издали саопштење у којем кажу да вест о хапшењу Дарка Шарића најбоље показује да су они били у праву када су тврдиле да је овај познати нарко бос одавно доступан нашим безбедносним органима и да власти пажљиво бирају тренутак када ће га извести на светло дана.

Двери су сигурне је да су СНС и СПС, у намери да политички поентирају пред изборе, спречиле баш Двери које су у два наврата најављивале овакав догађај. По њима сад више није ни битно да ли је Дарка Шарића чувала БИА или ЦИА или можда нека СОВА или нека слична комшијска служба кад је јасно да се у свим балканским земљама безбедносним пословима баве „агенти страног интереса“.

По мишљењу Српског покрета Двери, веома су битни одговори на следећа питања:

1. Колико ће се Дарко Шарић задржати у затвору и колико ће бити ажурни они који се баве његовим случајем?

2. Да ли ће бити ухапшени и остали нарко босови са Балкана, а посебно из Великог Трновца?

3. Да ли ће бити испитана и евентуална сарадња (умешаност) неких политичара из садашње и претходних владајућих гарнитура?

4. Да ли ће бити хапшени и политичари и тајкуни који су годинама наносили штету народу и држави или су хапшења резервисана само за оне који су обележени од ЦИА-е и других западних налогодаваца?

Двери даље поручују да ће и  даље наставити да разоткривају и раскринкавају Александра Вучића где год  и у којој год прилици могу, јер је, по њима, преко потребно да се држављани Србије освесте и схвате како је негласањем дошли у позицију да после одласка Тита поново добије Маршала.

На крају Двери закључују, да пошто од суђења Мишковићу и громогласних најава хапшења жутих тајкуна још увек није било ништа, они оправдано сумњају да ће се ишта епохално да догодит у случају процеса против Дарка Шарића.

(Србин.инфо)