Прочитај ми чланак

Педерска журка испред Скупштине!

0

skupstina-gej-parada

Пише: Миљан Дамјановић

Ко о чему, педери (упс, припаднци ЛГБТ популације) о парадирању!

Неко ми рече да је израз “педер” политички некоректан. У реду, па ја сам Србин.Радикал. Не разумем. Па ови што су политички коректни разорише државу, уништише нацију, продадоше свету српску земљу Косово и Метохију, сарађују са окупаторима, увели санкције Белорусији, Ирану и Сирији, затим уводе санкције и Русији, продају земљу Арапима… Дакле, поносан сам на чињеницу да ћу и даље бити, како кажу, политички некоректан. А педери настављају са својим педерским пословима.

Након “хуманог” отказивања ПАРАДЕ СРАМА 31. маја због поплава које су задесиле Србију, педери су сада пратили временску прогнозу и контактирали Хидрометеоролошки завод Србије. Од ове институције добили су информацију да је ова киша данас само пролазна те су брже боље своје активности заказали за 28. септембар.
skupstina gej parada

Педери најавили журку испред Скупштине

Алфа мужијак или ти лидер педера, Горан Милетић, више се не задовољава само шетњом централним улицама Београда. Пошто сада иза себе има и педерску Владу, перјаница педерске популације у Србији, Горан Милетић најављује иновативне акције:

“Након одржане шетње, планирано је да се на платоу испред Скупштине Београда одржи журка. Парада поноса, која окупља представнике геј, лезбијске, бисексуалне и транс сексуалне популације, биће одржана у недељу 28. септембра, а представник организационог одбора те манифестације Горан Милетић изјавио је да ће симпатизери шетати центром Београда од Владе Србије до Народне скупштине“.

Алфа педерчина, као што сте и сами могли да прочитате, воли да парадира искључиво по центру а затим би да прави журку испред Скупштине! Чекај, он је користио израз журка или парти? Милетићу, Милетићу, израз журка није политички прихватљив за припаднике твоје врсте. Добио си моментално “велики” минус. Минус Милетићу. Само минус.

aleksandar-vucic-gey

Педерска сировина, Горан Милетић, очекује подршку Владе. Не брини Милетићу ова Влада је педерска – окреће задњицу и Западу и Северу и Југу. То је тзв. њихова успешна спољна политика. А, не брини, Гљивица Пачић је јутрос најавио да ће у једном тренутку морати и санкције да уведе Русији. Москва забранила педерска посла у наредних 100 година. Јасно ти је Милетићу, увођењем санкција Москви, ови наши тј. твоји педери ће легализовати педерисање у наредних 100 година.

Е сада, позивам пензионере хетеросексуалне опције, труднице, љубитеље пчеларства, пољопривреднике, сељаке, узгајиваче паса и све оне који се противе оваквим настраностима да свакодневно заказују журке, протесте, шетње – шта год – испред Скупштине.

(Србин.инфо)