Прочитај ми чланак

„Патриота“ Вучић: Не бих могао да будем на албанској страни против Срба (ВИДЕО)

0

111

Са својим сином причам, каже: Ћале, Косово је Србија за сто година. А ја кажем: Јеси ти сине био у Глоговцу или Србици? Ми морамо добро да разумемо живот… ја нисам неко ко би могао да буде на албанској страни против Срба – рекао је Вучић у интервјуу који ће бити емитован вечерас

У понедељак од 22 часа на програму телевизије Нова.рс гледаоци ће моћи да погледају екранизовану верзију интервју који је Светислав Басара радио са Првим потпредседником владе Републике Србије, Александром Вучићем за “Нови магазин“.

Током једночасовног разговора, вицепремијер ће причати и о темама о којима се до сада није изјашњавао. Било је речи и о ситуацију на Косову, суђењима које очекују српске тајкуне, ставу СПЦ према ЕУ, повезаности дрзаве и таблоида, лажном моралу међу нашим народом и промени свести код Срба.

– Са својим сином причам, каже: “Ћале, Косово је Србија за сто година”. А ја кажем:” Јеси ти, сине, био у Глоговцу или Србици? Ми морамо добро да разумемо живот”. А ја нисам неко ко би могао да буде на албанској страни против Срба – казао је Вучић у овом интервјуу.

Између осталог, он је рекао и да у “Србији не постоји ствар коју можете да направите, а да људи кажу да је добро“.

Погледајте најаву овог интервјуа:

 

(Телеграф)