Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Вучић спрема зло, тражи људе спремне да „реше“ његове противнике!

0

Имам поуздану информацију да су напредњаци кренули да траже људе коју су спремни "да реше оне који лају против Вучића". Пошто смо мојих неколико сарадника и ја на списку оних који треба "да буду решени" одмах да им поручим да батина има два краја. Ћераћемо се олоши једни!

Ово открива Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и поручује да долази време обрачуна са напредњачким фалангама.


– Пре стрељања Раде Кончар је рекао како милост од непријатеља не тражи нити би он према њима био милостив. Вучић земљу гура у грађански сукоб, а како се напредњачке фаланге понашају мораћемо сви да заузмемо став какав је имао Кончар!

Бруталност са којом се Вучић обрачунава са политичким неистомишљеницима или са својима који му нису по вољи је идентична са бруталношћу Беливука и његове банде. За сада нас не меље у правој машини за месо већ само у својој медијској машинерији – објаснио је Паровић.

Он је прокоментарисао и Вучићеву поруку Израелу, због њиховог признања лажне државе Косово – „Разочарани смо у вас“.

– Молим Вас Вучићу, наредни пут будите нежнији. Ценим да су председнику Израела клецала колена док сте га овако корили и бранили српски национални интерес – рекао је Паровић.

Када је реч о депонији у Винчи која Београдом већ данима шири канцерогене честице у ваздуху, Паровић је истакао да је у последњих неколико година Вучић у пропаганду машинерију уложио више милијарди евра!

– За санацију депонија и смањење емисија наших термоелектрана није уложен ни стоти део онога што је уложено у медије. Сада нас трује и са ТВ и са депонија! – поручује Паровић.

По свему судећи, Вучић је на путу да уништи и Црвену звезду.

– Ех да је само Вучић стигао да позове неког играча Звезде и каже му оно: „Сине дај гол!“, као што ономад зваше и надахну их божанском победничком енергијом.
Ал не даде судбина клета, не може јадан све да постигне – прокоментарисао је Паровић испадање Звезде из Лиге шампиона.