Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Вучић малим Шенгеном омогућио да Албанци населе југ Србије и добију Врање

0

„Одлука власти у Србији да уђе у један пројекат, којег су назвали „мини Шенген” је, у најмању руку спорна, а реко бих и да је суманута, ван српског, државног и сваког другог нашег интереса.

Зато постављам питање – Шта је мотив Александра Вучића и власти у Србији да уђе у аблигације са Северном Македонијом и Албанијом и да направи такозвани „мини Шенген” и тиме омогући да се читав албански живаљ на Балкану, мање више, обједини, па да добије могућност да се несметано креће, долази и борави у Србију, и да на тај начин слично као после Другог светског рата, када је Јосип Броз Тито због наводног великог пријатељства са Енвером Хоџом отворио границе према Албанији и омогућио да највећи део Албанаца на Космету и данашњој Северној Македонији се досели на том простору”, упитао се лидер Народног слободарског покрета (Слободара), Мирослав Паровић у свом најновијем видео саопштењу јавности.

А затим додао:

„То је тада омогућено Албанцима како би се српски етнички простор додатно раздробио и тиме трајно завршило са српским националним питањем да би наводно Југославија могла да се равија без српске доминације. Сличан процес имамо сада. У „малом Шенгену” су обједињени сви Албанци, колико год да их има на Балкану, а ван „малог Шенгена” су остали бројни Срби. Срби из БиХ и Црне Горе нису ушли у њега. Готово два милиона православног народа није обухваћено „малим Шенгеном”, а сви Албанци јесу. Која је ту логика?, односно који је српски национални интерес у томе, постављам питање Александру Вучићу”, рекао је Паровић додајући да је „малим Шенгеном”, Вучић омогућио Албанцима да легално насељавају југ Србије и остваре свој стратешки геополитички циљ ширења ка саверу.

А шта је још у овом св0ом видео обраћању рекао први човек Слободара погледајте у видео прилогу горе, па сами о свему донесите суд.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!