Прочитај ми чланак

Паровић: Удар на војни синдикат је доказ Вучићеве слабости

0

Мирослав Паровић, председник Народног слободарског покрета, истакао је да је данашња акција хапшења чланова Војног синдиката Србије нови доказ потпуног колапса безбедносног система земље.

“У маниру класичних диктатура хапсе се и дискредитују они који указују на лоше стање уместо да за то лоше стање одговарају они који су га изазвали. Није Новица Антић угрозио безбедност земље тиме што је јавно рекао да у Војсци Србије има мобинга већ су то урадили они који по партијској линији постављају официре потпуно недорасле позиву и часној униформи коју носе”, навео је Паровић.

Како је додао, Александар Вучић који је мимо Устава и закона себи придодао и звање врховног команданта, данас је поред лица диктатора показао и страх од свих људи који истином ремете његов свет саткан од лажи.

“Али на крају ће ствари доћи на своје јер незадовољство расте и када лавина крене никакав маркетинг ни изборне крађе му неће помоћи. У побуни се људи броје другачије”, поручио је Паровић.

Председник Војног синдиката Србије Новица Антић саслушан је у Управи криминалистичке полиције Крагујевца, након чега је почео штрајк глађу.

Његов адвокат Синиша Лунић потврдио је за Данас да је Антић саслушан и да му је издато решење о задржавању до 48 сати.