Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Поштари и пољопривредници утерали Вучићу страх у кости! (ВИДЕО)

0

"Вишенедељни штрајк поштара као и побуна пољопривредника почеле су да разарају власт која то више не може да покрије и прикрије бесомучном кампањом коју води", каже др инж. Мирослав Паровић из Народног слободарског покрета.

„Из ове ситуације је више него очигледна грешка коју је опозиција направила тиме што је све захтеве које је народ имао у мају и јуну на великим протестима заменила захтевом за ванредним изборима. Протесте је требало наставити и уместо у изборну кампању грађане је требало позвати у велики генерални штрајк. То би створило политичку кризу која би била благотворна и лековита по српско друштво. Овако, сада постоји опасност да Вучићев режим искористи реалне слабости опозиције као и чињеницу да је двоцифрен број оних грађана који су апсолутно против власти, али не желе да крену линијом бирања мањег зла, те да кроз изборни инжењеринг обезбеди себи нови легитимитет и стабилност“.

„Због читаве ситуације грађани треба да се спремају за изборно вече када побуном треба спречити Вучића да прогласи лажну изборну победу, али и опозицију да му ту лаж легализује. Зато ми као странка водимо кампању „Окрени нови лист“ и предлажемо да у изборној ноћи људи масовно уложе приговоре бирача директно на писарницу Републичке изборне комисије чиме бисмо кроз ланчану реакцију грађана направили и физичку и институционалну блокаду“. 

Више о овоме погледајте у видео прилогу.