Прочитај ми чланак

Паровић: Ломиће нам свима руке – ево ко стоји иза пребијања младића у НС ВИДЕО

0

- Свако ко прати мој политички рад зна да сам неко ко увек у први план ставља потребу за радикалним обрачуном са криминалом. Дубоко сам свестан да се српско државно и национално питање не може решити све док постоји балканска мафијашка унија која Србију користи као свој логистички центар, рекао је испред Народног слободарског покрета (Слободара), Мирослав Паровић.

А затим је и додао:

– Случај монструозног пребијања младића у Новом Саду чији сам снимак објавио након што је вирално стигао до мене показао је колико је јака спрега власти и криминала и то на буквално најнижем нивоу. Замислите тек како то изгледа на самом врху!?

Видело се да народ масовно реагује када је суочен са ужасним призорима ломљењеа руку немоћном човеку. Разлог за овакво реаговање је то што свако подсвесно зна у каквом друштву живимо и што свако може у том положају да замисли себе или неког свог ближњег.

Случај из Новог Сада је показао и ту спрегу српског и црногорског подземља, али и режима. Показује се да су ти криминалци у Црној Гори монтенегрини, а у Србији „србенде“ и да две државе немају уговор о екстрадицији баш да би се сакривали и бежали од правде.

Према мојим сазнањима пре свега од пријатеља које имам у инострантву. ЕУ, али и Русија има већ озбиљне проблеме са балканском мафијашком унијом јер се овде перу милијарде евра које се после тога гурају у легалне токове. Зато имате обарање Мила Ђукановића у Црној Гори, зато је удар на Бојка Борисова у Бугарској и зато су се и овде уплашили јер знају да је у току опсежна акција рушења стабилократија. Долази нам балканско пролеће и као народ морамо бити спремни на то!