Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ Ево како народ масовно вечерас да упадне у РИК; да опозиција Вучића матира

0

- Вучић не може да падне све док не падне ограда испред Републичке изборне комисије (РИК) и док људи не уђу тамо, а не да их ми спречавамо да то ураде, у ексклузивној изјави за „Србин.инфо“ рекао је председник Народног слободарског покрета, др Мирослав Паровић, коментаришући постизборна дешавања након завршетка републичких, покрајинских и локалних избора, који су у Србији одржани 17. децембра.

– А било је и других метода, као што ја сам ја урадио са неколицином људи, одмах након завршетка избора, када смо већ у 20:01 поднели РИК-у приговоре на нерегуларност и ток самих избора, додао је Паровић откривајући да сваки онај грађанин, који је у понедељак увече протествовао испред РИК-а могао је законски да у њега уђе носећи, такође, сличан приговор у вези избора.

– Нико вас у томе не може спречити. А ако вас спречи неко да предате РИК-у приговор на његовој писарници онда имате законски оквир да га тужите јер нема ни по којој основи прави да вам то забрани, појаснио је др Паровић.

А што је још лидер Слободара рекао у вези начина како све легитимно и легално опозиција може да ефикасно натера Вучића да поништи изборе из 17. децембра, због бројних нерегуларности током и после изборно г дана, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.