Прочитај ми чланак

Паровић: Америка кренула да руши Вучића и Мила, служба потурила Тијану Ајфон!

0

Мајкл Помпео је практично најавио хапшење премијера БиХ због куповине кинеских распиратора. То је изазвало панику и код Вучића, и код Додика и код Мила Ђукановића, јер је Америка најавила борбу против корупције на Балкану.

У страху су одмах организовали хапшење Тијане Ајфон, да се не би причало о хапшењу БиХ премијера, већ да се прича о Тијани Ајфон. Сличне афере чекају и Вућића, који се хвалио да је на црно набављао кинеске респираторе, али и Додика.

Тијану Ајфон користе службе још из времена Микија Ракића, док се још дружила са Томиславом Николићем, па је и сада искориштена да склони фокус јавности са акције САД да се обрачуна са корупцијом на Балкану.

На Балкану ће се одржати геополитички сукоб САД и Кине. Вучић нас је поново, погрешно као и пре, нацртао за обрачун великих сила. Политички ће пре свега себи тако пресудити, али ћемо последице и ми да трпимо.

Вучић крије да нова влада тзв. Косова неће моћи да буде формирана без Српске листе. Вучић ће тако поново ући у владу са Тачијем и Харадинајем. Преговори о статусу Косова ће бити експресно настављени, како би до септембра, Тачи и Вучић на травњаку Беле куће потписали „историјски споразум“.

Зато Вучић брза са изборима. Хоће да превари нацију, потпише Косово да би сачувао своју власт и криминалце. У супротном проћи ће као премијер БиХ или Санадер у Хрватској. Зато је толико нервозан и зато се понаша овако како се понаша данас. Зато су на снази туче струја унутар СНС. У другој половини јула чека нас велики обрачун Стефановића и Вучића.

Вучићеви опозиционари су извучени из фиоке БИА. Разни Шапићи, Заветници и сви остало. То су уцењени људи, неки хомосексуалним оргијама, нелегалним објектима, другим криминалним делима…

Шта је још Паровић изјавио о мигрантима и о многим другим темама, погледајте у веома интеренсатном видео прилогу.