Прочитај ми чланак

ПАРОДИЈА ДРЖАВА Вучић поставља шефа Интервентне (кадар Хркаловићке) за амбасадора?

0

Код Вучића све може, власник печењаре је директор ЕПС, а пандур из Интервентне би ускоро требало да постане углађени дипломата. Да ли ће и Дијана Хркаловић постати министарка у новој Влади?

Томислав Радовановић, некадашњи шеф Интервентне бригаде београдског МУП-а, близу је да постане амбасадор Србије у једној од западних земаља, сазнаје Директно.рс. Хиљаде евра месечно из буџета и живот у правно уређеној држави би му била награда што је открио Вучићу кога је прислушкивао од његових.

Радовановић је био део најужег тима Дијане Хркаловић, бивше државне секретарке у Министарству унутрашњих послова, имао је, како су јављали режимски медији, многе снимљене, односно прислушкиване разговоре који су му били капитал са којим је пред крај 2021. године био и један од фаворита за функцију директора полиције.

Иначе, Радовановић је начелник Службе за специјалне истражне методе Управе криминалистичке полиције, чест је гост режимских телевизија, где је истицао да постоје сазнања да је у МУП постојала паралелна структура која је прислушкивала Александра Вучића.

Током наступа у режимским медијима брани Колувију чак и више него Александар Вучић и Колувијин адвокат, СНС посланик Владимир Ђукановић.