Прочитај ми чланак

Палмини тигрови и СНС јуришници ометају конференцију Маринике Тепић (ВИДЕО)

0

Активисти и симпатизери Српске напредне странкке (СНС) поново су ометали конференцију за новинаре потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић у Јагодини.

– Ево ово иза су Палмини тигрови и јуришници које је послао да ометају конференцију за медије, али нико нас неће спречити да кажемо оно што желимо – навела је Тепић, уз пратњу звиждука и повике окупљених чланова СНС „Ђиласе, лопове“.

Тепић је, како каже, дошла у Јагодину како би пружила подршку локалним функционеркама Катарини Јокић и Јелени Костић, које су недавно приведене због оптужби да су шириле панику, те са функционеркама отишла до полиције која их је „неосновано привела“.

Једна од приведених функционерки Јелена Костић, рекла је да није тачно да је ширила панику, те да је само захтевала да се градска власт транспарентно понаша.

– Ја сам се обратила грађанима Јагодине како би указала на нетранспарентност рада локалне самоуправе. Упорно су игнорисали моје захтеве, иако су били у законској обавези да нам одговоре – навела је Костић.

Странка слободе и правде оценила је недавно да је политички прогон привођење у полицију на информативни разговор функционерки те странке Катарине Јокић и Јелене Костић зато што су у видео клипу објављеном на друштвеним мрежама тражиле да седнице Скупштине Јагодина буду јавне и да се народу каже како се троше његове паре.