Прочитај ми чланак

Пајтићу, укини „Секс за почетнике“

0

pajric-seks-za-pocetnike

Господине Пајтићу, како је могуће да је за „Секс за почетнике“ издвојено из покрајинског буџета чак 1,2 милиона динара, а многе школе немају чак ни основне услове за функционисање?

Премијер покрајинске Владе, Бојан Пајтић, изјавио је поводом отварања 60. Сајма књига у Београду, како и сам, активно, са својим сарадницима, ради на писању уџбеника, па чак и по неколико у исто време, а све у зависности од потреба катедре.

Господине Пајтићу, пошто и сами пишете уџбенике, онда би требало да сте и упознати, какви се уџбеници промовишу у основним школама на територији Војводине или можда не знате шта ради ваш секретеријат за спорт и омладину?

Ваш секретеријат је прво насилно у 10 средњих школа у Војводини увео „уџбеник“, који је за циљ имао промовисање идеологије хомосексуализма и разбијања институције породице. Покрет Двери је веома успешном кампањом утицао да се избаце најспорнији делови тог „уџбеника“. Сада, Покрајински секретаријат за спорт и омладину у сарадњи са невладиним организацијама, поново покушава, али сада под маском стручног усавршавања у основним школама, да настави то исто, и још жели да искључи родитеље као главне чиниоце у васпитању деце.

SEKS-ZA-POCETNIKE-Jasminka-Petrovic

Поново ћемо цитирати неколико примера из брошуре намењене основцима, ако нисте имали прилике да се раније упознате са овом темом:

  • У поглављу „Маштање у служби секса, између осталог се каже: „ У машти можеш све са сваким, према томе – ко шта воли нек изволи! Додатна литература: Црвен бан, Декамерон, Камасутра, Хиљаду и једна ноћ, Страх од летења, Блудни син, Лолита… Маштање може да одведе у разочарање или самозадовољавање.
  • У поглављу „Сексуални однос, интимни однос, туцање, кресање, вођење љубави, сношај“ између осталог се каже: До сексуалног односа најчешће долази из радозналости, досаде, принуде, усамљености, освете, забаве, интереса…
  • У поглављу „Анални секс“, између осталог се каже: У анусу се налазе многи нервни завршеци. Стимулацијом овог органа може доћи до пријатности и код мушкараца и код жена.
  • У поглављу „Хомосексуалци“ , између осталог се каже: У последње време се говори о хомосексуалцима као очевима усвојене деце.
  • У поглављу „Лезбејке“ између осталог се каже: Многи људи су бисексуални. Уколико си имао/ла сексуална искуства са особама истог пола не мора да значи да си хомосексуалац или лезбејка. Схвати то као испробавање, вежбање, припрему за будући хетеросексуални однос

 

Господине Пајтићу, позивамо вас и као родитеља, и као шефа покрајинске Владе и као аутора стручних уџбеника, да се огласите по овом питању, јер треба да будете забринути што је ваш секретаријат прекршио многе законске регулативе увођењем ових пројеката и како је могуће да је за „Секс за почетнике“ издвојено из покрајинског буџета чак 1,2 милиона динара, а многе школе немају чак ни основне услове за функционисање?

Као породични људи и као породичан покрет тражимо од вас да укинете овај срамни пројекат и смените покрајинског секретара за спорт и омладину због кршења закона.

 

Информативна служба Српског покрета Двери