Прочитај ми чланак

ПАЦОВ се шета Вучићевим тржним центром у Бгд на води, фале само змије и наркомани

0

На друштвеним мрежама проширила се фотографија из новоотвореног тржног центра "Галерија Београд", на којој се види да је поред купаца, луксузно здање направљено у Београду на води, посетио и пацов.

Фотографија пацова у тржном центру изазвала је лавину коментара, од којих су неки били прилично занимљиви.


“То је пацов из бившег режима остао”, “Отели му територију”, “Нестала средства за дератизацију”, “Где је пацов, ту је и наркоман”, “То је Ђилас написао”, само су неки од коментара грађана на друштевеним мрежама.


Подсетимо, тржни центар “Галерија Београд”, отворен је у петак на луксузној локацији “Београд на води”, а купци су већ од 10 сати почели да обилазе доступне продајне објекте. Отварању тржног центра присуствовали су председник Србије Александар Вучић, премијерка Ана Брнабић, министар финансија Синиша Мали, председник компаније Игл хилс Мохамед Алабар.

“У овај пројекат веровало је само неколико људи у Србији, а сада је нешто најлепше у Југоисточној Србији. Ту су најлепша поменада у Европи, најлепши булевари. Београд постаје главни град целог региона”, рекао је Вучић приликом отварања.

Он је даље нагласио да је у Београду на води направљена најлепша променада у Европи.

“Од жабокречине и уџерица, цео крај који је личио на смећарник, претворили смо у најлепши део југоисточне Европе. Уз неколико ентузијаста, у које убрајам и министра финасија, Ану, људе из Града, било нас је само неколико, а трпели смо нападе са свих страна. Данас углавном ћуте”, казао је председник Србије.

Убрзо након отварања, друштвеним мрежама су се појавиле фотографије паркинга у овом тржном центру, које су показале да се још увек не назире крај радовима, иако је кроз медије представљено да је прилично сређено.

 

“Када се угасе камере и Александар Вуциц у току епидемије коронавируса заврси са ријалитијем званим отварање тржног центра у “Београду на води”, грађевински радници и грађевинске машине се врацају да наставе са радовима!”, стоји у једном твиту.