Прочитај ми чланак

ПА ОВОГА НЕМА НИ У AФРИЦИ: Погледајте ко мора да лепи плакате владајуће странке

0

„Челници Српске напредне странке у Београду изјавили су да у кампањи за локалне изборе неће лепити страначке плакате и да на тај начин желе да спрече наруживање свог града.“ – кажу из коалиције „Народ за бољи Аранђеловац.“

„Међутим, супротно онима из Београда, челници Српске напредне странке у Аранђеловцу управо су јуче облепили цео град са плакатима своје странке. Посебно је поразно што су за тај посао уместо страначких активиста користили раднике Јавног комуналног предузећа „Букуља“. Што се може видети из приложене фотографије.Запослени у ЈКП“Букуља“ су по наређењу локалног врха СНС, прелепљивали плакате опозиционе листе бр.2 „Народ за бољи Аранђеловац“ коју води Владан Глишић. Активисти ове опозиционе листе су сликали раднике ЈКП“Букуља“ док са ознакама предузећа, прелепљују плакате опозиције и каче плакате А. Вучића.


„Изгледа да локални СНС у Аранђеловцу не сматра, као њихове страначке колеге из Београда, да масовним лепљењем плаката наружују свој град. Или можда мисле да Аранђеловац треба да буде ружнији од Београда.“ закључили су из ове коалиције.