Прочитај ми чланак

Откривено ко је вређао опозиционаре у Нишу (ВИДЕО)

0

Српска напредна странка је још једном показала колико је заправо нервозна, па је трећи дан заредом покушала да прекине скупове опозиције. У понедељак су присталице режима вређале чланове Демократске странке, синоћ су из Левијатана покушали да прекину обраћање Маринике Тепић, а вечерас су "спонтано окупљене жене" вређале Драгана Ђиласа и Маринику Тепић у Нишу.

Тако су окупљене госпође константно вређале Драгана Ђиласа, Маринику Тепић, као и члана Главног одбора Демократске странке Срђана Миливојевића, псовали су их, преносећи притом пароле мржње које се свакодневно могу видети на насловним странама прорежимских таблоида.

А председница нишког одбора ССП Јелена Милошевић недуго након ових провокација обелоданила је ко је заправо вређало лидере опозиције…

– Послали провокаторе да прекину конференцију за медију ССП у Нишу. Узалуд, не могу нам ништа. А међу провокаторима у Нишу, Сања Милијић, запослена у Градској кући, Снежана Раденовић, запослена у школи „Коле Рашић“, Драган Ђорђевић, новоименовани директор Поште који се крио – написала је Јелена Милошевић на Твитеру да би након тога закључила:

– Не могу нам ништа – написала је она уз приложену фотографију на којој се налази са Драганом Ђиласом, Мариником Тепић и Милом Поповић, председницом београдског одбора Странке слободе и правде.