Прочитај ми чланак

Отео папир активистима СНС који су му дошли на врата, па завршио у полицији ВИДЕО

0

Београђанин Илија Јовичић, тврди да су му јуче на врата дошли активисти Српске напредне странке, који су имали личне податке њега и његове супруге. Када их је питао одакле им то, каже да није добио одговор, па је једном од активиста узео папир. Након тога је, наводи Јовичић, дошла полиција и привела га у станицу.

Пошто је претходно контактирао пријатеља, који је, каже, близак једној опозиционој партији, убрзо је у станицу дошао и адвокат Владимир Тодорић.

„Кад сам дошао у станицу, ја сам сазнао од неког другог полицајца који ме је испитивао да сам пријављен да сам насрнуо на неке жене, да сам им отео неку фасциклу, мобилни телефон, тако нешто и да сам их вређао и претио Ђиласом, е то је било најчудније од свега. После тога сам био у некој другој соби не трећем спрату, где сам поново исто дао изјаву, човек је сачинио записник, ја сам то потписао и онда је требало да сачекам ваљда тужиоца, тако сам разумео, али је онда дошао Владимир Тодорић, адвокат, и ја сам се изненадио кад сам га видео, и он је рекао да нема никаквог основа да ме ту држе дуже, јер сам ја изјаву потписао и рекао ми је: ‘Полазиш кући'“, испричао је Јовичић.