Прочитај ми чланак

ОСВЕТА ЗА ГЕЈ ПАРАДУ Вучић висио на мосту и ишарани одбори СНС-а по целом Београду

0

„Вучић је педер и издајник”, ноћас је била окачена парола на једном од мостова који пресецају аутопут у Београду. Парола је била исписана на великом изборном плакату и могли су је видети многобројни возачи који су, кретајући се аутопутем, туда пролазили.

Фотографијау, са овим натписом, као и остеле слике на којима се виде ишарани одбори СНС широм Београда, стигли су на мејл адресу редакције Србин.инфо, са непознате адресе.

Фото: Приватна архива

Уз фотографије стигагао је и пропратни текст:

„Ово је освета за срамну геј параду која је одржана у Београду уз присуство највећих државних руководиоца, и то у дану када се српски народ с поносом сећа 100-ице пробоја Солунског фронта.

Фото: Приватна архива

Уместо да држава Србија прославља тај јубилеј, градоначелник Београда, министри и амерички агент са запослењем премијера Србије, уз присуство агресорских амбасадора киоји су бомбардовали и уништавали српски народ од Српске Крајине и Републике Српске, преко централне Србије и Црне Горе до Космета, и који признају шиптарско-окупаторску државу на Косову и Метохији, за државне паре присуствују манифестацијама на којима се учесници буквално спрдају са српском традицијом и на којој се промовише блуд, неморал и мржње према свему што је српско и свето у српском народу.

Фото: Приватна архива

Због тога, ми млади људи, који смо поносни што смо Срби и директни потомци оних предака који су 1804.г., уставши против турског зулума створили српску државу и који су је херојским подвигом од 1912 до 1918 одбранили Србију ујединивши је са свим Србима на Балкану, јасно поручујемо овај власти и свим будућим властима, који би да газе по свему што је српско – Издаја државе и српског народа без нашег јасног и жестог одговора неће проћи! Јер за нас Нема предаје!”

Фото: Приватна архива

Поред наведеног пропратног текста на мејл је стигла и информација ду су ноћас били ишарани и одбори СНС у Земуну, Чукарици, Новом Београду, Старом Граду и Вождовцу.

Фото: Приватна архива

Фотографије (које можете видети у чланку) приказују да су биле исписане следеће пароле на просторијама СНС-а:

 

„Бандо педерска”, „Педер издајник”, „Педери и издајници”, „Србија није земља педера”, „Метохија припада Србима” и „Нема предаје”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!