Прочитај ми чланак

ОПОМЕНА? Вучић преко таблоида напао Ђоковића: Једини не плаћа порез у Србији! ФОТО

0

Контролисани напади преко режимко-удбашких "медија" - то је специјалност Алекандра Вучића.

Вучић често наручује нападе на противнике, чак и на своје сараднике преко Курира, Информера, Српског телеграфа и осталих пропагандних машинерија, а овај пут на мети се нашао Новак Ђоковић.

Да ли је најбољи тенисер у историји био уцењен да подржи издајника, да учествује у неком сумњивом пројекту или је реч о нећем трећем, у сваком случају режимски блатоид „Курир“ је одлучио да га провуче „кроз тополог зеца“ и нападне да је издајник јер не плаћа порез у нашој земљи!

Под насловом „ЂОКОВИЋ ЈЕДИНИ ИЗ ВЕЛИКЕ ЧЕТВОРКЕ НЕ ПЛАЋА ПОРЕЗ У РОДНОЈ ДРЖАВИ: Надал, Федерер и Мари дају својим домовинама од 30 до 56% зарада“, електронско и штампано издање „Курира“ је напало Ђоковића, а овај текст би мофао да буде само опомена за нашег тенисера.

„Патриотизам на делу и љубав према својим домовини може да се искаже на овај начин. Ђоковић је једини тенисер из велике четворке који не плаћа порез у својој домовини.“, поручује „морална вертикала“ – удбашки Курир.

О каквом је притиску реч на Новака Ђоковића показаће време, али нема сумње да је Вучићев режим спреман да уцењује и напада најбољег спортисту Србије. Једноставно, Вучић је први рекет Србије.