Прочитај ми чланак

Опет турбулентно у СНС КАРТЕЛУ: Вучић калкулише – Стефановић ново „жртвено јагње“?

0

Председник Србије Александар Вучић је у јутарњем програму телевизије К1 говорио о свом односу са министром Небојшом Стефановићем и истакао да нису блиски као што су били.

Напоменуо је да је разлика између Владимира Ђукановића, који јавно упућује критике Небојши Стефановићу, та што за разлику од Стефановића није радио против његове породице.

– Људи на мом месту, да им је породица на такав начин повређена, реаговали би много другачије. Ја сам увек себе уједао за језик, тражио довољно добар разлог да опростим. Шта може да има Небојша о мени? Какву то лаж, глупост нисам чуо о себи?

– Разлика у нашем односу се не осећа, то нису осетили наши грађани, ту промену сам осетио само ја и тако треба да остане. Када је реч о разлици између Ђукановића и Стефановића је само та што Ђукановић није радио ништа против породице, али ми ћемо наставити да радимо како Србија и њени грађани не би осетили никакав сукоб веч како би само држава осетила раст, за раст и тужилаштва и правосуђа – истакао је председник Вучић.