Прочитај ми чланак

ОПЕТ ДИВЉАЈУ: Посланици СНС-а вербално напали Бошка током конференције за новинаре

0

Током конференције за новинаре лидера Двери Бошка Обрадовића у Скупштини Србије дошло је до вербалог окршаја са посланицима СНС-а Драганом Шормазом и Владимиром Ђукановићем.

Обрадовић је, обраћајући се Шормазу, рекао да је он човек који је спреман да уведе Србију у НАТО, иако нас је, како је рекао, НАТО бомбардовао и деца данас због тога умиру.

„То је човек који би увео Србију у НАТО, он седи данас у СНС, а данас НАТО не реагује на злочине против Срба на северу Косова. Е тако изгледа МАТО лобиста и то је њихова дипломатија и њега и господина Владимира Ђукановића, који је такође ишао у седиште НАТО да се бави лобирањем. Да сте толики јунаци, што нисте притекли у помоћ Србима“, рекао је Обрадовић.

Шормаз и Ђукановић: Што ниси ти?

Обрадовић: Ја нисам власт, ја сам опозиција, а где сте ви, јуначине, Милан Раодичић и Зеља седе на галерији Скупштине, што не бране Србе на северу?

Ђукановић: Ђубре једно, срам те било, битанго једна, олошу. Агенту, агенту!

Обрадовић: Ово вам је слика Србије, то је слика власти која нас води и у ком правцу идемо.

Ђукановић је онда одговорио да је Обрадовић први почео да прозива Шормаза и да се умешао да заштити свог колегу.

„Јер ово је један бандитизам како неко злоупотребљава Скупштину, пазите, он је нашао некога да прозива за реакцију око Косова и Метохије, он први који би из Скупштине терао туђу децу да ратују, он овде некога прозива. Ја јесам можда претерано реаговао, ал сваки пут ћу тако да реаговати“, поручио је Ђукановић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!