Прочитај ми чланак

ОГРОМНА АФЕРА: Страни агенти дошли до первезних порно снимака српских министара!

0

prostitucija-foto-shutterstock-1415005609-586493

Снимке оргија странцима доставиле организаторке елитне проституције у Србији-бивша девојка вође „земунског клана“ и супруга познатог бизнисмена. Међу дамама са снимака су и популарна певачица, њена сестра, једна успешна водитељка…

Познате даме подводи и један познати водитељ телевизије с националном фреквенцијом, који девојке нуди углавном у Црној Гори.

СВЕТСКА ПРАКСА

Аустралијска водитељка вести Аманда Гоф (40) недавно је шокирала јавност признањем да се, поред тога што гради успешну медијску каријеру, бави елитном проституцијом.
Она је открила да је каријеру проститутке започела у једном луксузном борделу у Сиднеју, а 18 месеци касније осамосталила се и покренула сопствени бизнис.
Открила је да сат времена с њом кошта 800 долара, а ноћ чак 5.000.

Српска полиција покренула је опсежну истрагу о елитној проституцији у којој су учествовале многе познате личности из света естраде.

Како Курир сазнаје, полиција је током истраге дошла до шокантних открића и доказа да су порно-снимци познатих српских дама, махом певачица и водитељки (имена позната редакцији), и појединих политичара, међу којима је било и министара, у поседу страних безбедносних служби, и то преко два канала из Србије!

– На челу пирамиде елитних проститутки су две жене. Једна је бивша невенчана супруга једног од вођа „земунског клана“, док је друга супруга познатог бизнисмена.

Њих две су, према оперативним подацима, доставиле компромитујуће снимке, на којима поједини политичари из прошлих, али и садашње власти упражњавају сексуалне односе с познатим естрадним личностима.

Реч је о сценама секса које су прилично запрепашћујуће чак и за оне који су на том пољу врло маштовити.

На једном од снимака, осим садо-мазо помагала, једна позната стриптизета уринира по једном бившем министру, који је у том тренутку у сексуалној екстази.

Засад се не зна да ли су оне снимке уступале за новац или се ради о неком другачијем аранжману – открива детаље извор Курира и додаје да се истрага води у највећој тајности.

Он тврди да су на листи елитних проститутки коју полиција поседује, између осталих, једна позната певачица, њена сестра, затим једна бивша манекенка, а данас успешна водитељка, као и многе друге познате жене из шоу-бизниса…

ОРГИЈЕ ОД 5.000 ЕВРА

Бивша девојка вође „земунског клана“ организује сусрете с балканским политичарима и бизнисменима махом на Црногорском приморју.
Тарифа за ноћ с најпознатијим звездама из региона креће се и до 5.000 евра.
– То је максимална цена, али то се у међувремену променило и већина познатих дама данас ради за много мање новца.
Око 2.000 евра за ноћ је неки просек – открива извор Курира.
Он додаје да многе даме, осим у Црној Гори и Београду, „ординирају“ и у Војводини, обично на једном салашу.

– Полиција је дошла до сазнања да је веза политичара и елитних проститутки и један познати водитељ који је запослен на телевизији с националном фреквенцијом.

Његове девојке „ординирају“ углавном по Црногорском приморју – закључује извор Курира. Наш саговорник наглашава да је елитна проституција кривично дело, које ће у комбинацији са шпијунажом многе у овом ланцу коштати слободе.

Званичну потврду сазнања до којих смо дошли нисмо успели да добијемо.

Међутим, Марко Ницовић, бивши начелник београдске полиције, каже да га наше информације уопште не изненађују.

– Шпијунажа је други најстарији занат, први је проституција. Та два заната се одувек преплићу. Стране службе користе тзв. квалитетне проститутке, које опседају (наше) политичаре и онда их држе у шах-мат позицији.

Ако стране службе имају компромитујуће снимке, то значи да је наша контраобавештајна служба била мртва. А њихов посао је да штите домаће државнике, какви год да су.

Осим проститутки, у том ланцу могу бити ангажовани и полицајци из пратње политичара, који успостављају везу политичари – проституција.

Снимци државних функционера могу да угрозе и безбедност државе ако се „шетају“ из руке у руку и стижу до страних служби. Проституцију није могуће укинути, али овде сада ниси „ин“ ако немаш пословну пратњу, а наши политичари су изгледа баш подлегли тренду.

Познато је и да су раскалашне журке у Београду баш распрострањене. Очигледно су превршили меру, тако да је полиција приморана да реагује – сматра криминолог Златко Николић.

(Курир)