Прочитај ми чланак

БОШКО: Вучић признао да је сарађивао са страним обавештајним службама

0

Бошко Обрадовић је прокоментарисао нову хајку режимских медија, који уз извртање чињеница, пласирају наслове да опозиција жели да спречи изборе.

Нико од нас у опозицији не жели да спречи изборе, како нам то приписује режимска пропаганда, већ ћемо спречити изборни лоповлук који траје већ 7 година и нећемо дозволити да се понови. Грађани имају демократско право да се боре против диктатуре свим средствима. Шта је спорно? – поставио је питање Обрадовић.

Лидер Двери је истакао да је три разлога што је Вучић реализовао контракампању о прислушкивању.

– Под један, да покрије аферу Мегатренд и спасе свог најближег сарадника,. Под два, да забашури прислушкивање и праћење опозиције од стране БИА и УКП и под три да скрене пажњу од тога да је имао приватне прислушне центре још док је био у СРС – напоменуо је Обрадовић.

Бошко је апострофирао и то да је Вучић признао да је као представник СНС сарађивао са разним западним амбасадама и њиховим обавештајним службама.

– Iзмеђу осталих и са Жоржом Уриоом, тадашњим вереником његовог садашњег блиског сарадника и саветника за медије, Сузане Васиљевић -рекао је Обрадовић.

https://t.co/uKp3MM9O2x

— СРБИН инфо (@srbininfo) August 3, 2019