Прочитај ми чланак

Огласио се Ђука и објаснио откуд му 500 евра за музику

0

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић послао је мејл редакцији Нова.рс како би нам упутио "велики поздрав" због јучерашњег текста објављеног на нашем порталу.

Након објављеног текста “Владимир Ђукановић даје 500 евра хармоникашу на корона журки”, у којем се наводи да је посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић на весељу почастио хармоникаша новчаницом од пет стотина евра, стигао је и одговор нашој редакцији у којем нам Ђука шаље “велики поздрав”.

Foto:YouTube

“Поштовани, није имало потребе да измишљате како сам на некаквој журци частио музику. Могли сте да ме контактирате и ја бих вам лепо објаснио. Није била никаква журка, већ крштење мог детета. Ето, зато сам частио музику, јер Богу хвала јесам богат човек с обзиром да ми је то четврто дете. У мојој породици заиста је била велика радост и као домаћин желео сам да се одужим својим пријатељима који су дошли за џабе да свирају и певају. Ако је то мој грех, прихватам га и уједно сам и радостан зато што сте имали чиме да попуните портал. Мада, можда је боље да некада пробате са истином. Све најбоље од Владимира Ђукановића”, написао је Ђукановић у мејлу.