Прочитај ми чланак

Ђука извређао СНС-овце: Кретени, битанге, скотови…

0

Владимир Ђукановић, гласноговорник Александра Вучића и једна од највећих ведета Српске напредне странке огласио се на друштвеној мрежи Икс поводом информације коју је јавности саопштио Срђан Миливојевић - да је СНС пустио вест о убиству у Падинској скели. Он је објавом извређао своје страначке колеге.

Огромна је количина беса код Владимира Ђукановића. То се лако може видети када прочитамо његову објаву на друштвеној мрежи Икс, где је страначке колеге називао погрдним именима.

– Е сада је заиста дара прешла меру. Најпре, да будемо начисто, овом имбецилу овакве лажи пласирају битанге из СНС. Кретенчине које се плаше да ће изгубити неку функцију или привилегију. Такви пронађу морона какав је Миливојевић и преко њега пласирају овакве идиотлуке – написао је Ђукановић.

– Елем, једном за свагда, НЕ ПАДА МИ НИ НА КРАЈ ПАМЕТИ ДА БУДЕМ МИНИСТАР. Ни сада, ни ни у будуће, ни никада. Зато молим скотове унутар СНС да прекину са оваквим подметачинама и да мене не петљају у било какве кадровске комбинаторике, јер ме то НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ. Посебно их молим да пронађу неког писменијег и са више мозга од овог несрећника да им буде портпарол – наставио је Ђука са вређањем својих страначких колега.

Оваква изјава Владимира Ђукановића несумњиво ће бити само окидач за деловнањем. Да ли је на помолу расцеп унутар владајуће странке?