Прочитај ми чланак

Одакле теби Вучићу само 20.000 евра за изнајмљивање аутобуса по митингу и ко то и одакле плаћа

0

Београд – Народ у Србији са неверицом прати „напредни циркус“ на овим изборима.

Тај циркус је готово сваког дана у покрету и где год је великој поштењачини од премијера потребна лажна и симулирана слика о великој подршци коју његова лоповска и издајничка политика наводно ужива на митинге се довлачи активисти СНС.

Ти активисти се на митинге СНС-а  довлаче из целе Србије. Реч је о стотинама аутобуса пуних страначких активиста и ботова који за дневнице од 1.000 динара и сендвич шпартају уздуж и попреко Србије покушавајући да тако створе лажну слику о подршци који има велика поштењачина од премијера којем је тата купио стан јер је он ето сиротан и гоља.

Поставља се питање одакле и како СНС и Александар Вучић плаћају то све јер је за осиромашену и гладну Србију сума од 20.000 евра само за изнајмљивање аутобуса баснословна цифра.

Ту су наровно трошкови и за дневнице активиста и ботова, плус трошкови за утрошено гориво. Веома брзо долазимо до цифре од око 25.000 колико кошта једно путовање и гостовање „напредног циркуса“. Одакле долази тај новац и са чијим новцем се финансира „напредни циркус“?

Србија Данас