Прочитај ми чланак

ОД „БЕДНИКА“ ДО „НАЈМАЊЕ ЛОШЕ ОПЦИЈЕ“: Овако је све Зорана причала о СПС

0

Од "готово бедника", преко "лицемера", социјалисти су за потпредседницу владе и министарку Зорану Михајловић постали "најмање лош партнер од свих осталих странака". Овако је Михајловићева, несвојствено себи помирљивим тоном, јуче у интервјуу једном дневном листу прокоментарисала могућност да СПС буде део нове владе.

zorana mihajlovicИпак, Михајловићева каже за „Блиц“ да није променила мишљење:

– Ако погледате странке у парламенту, није тешко закључити да је СПС најмање лоша опција с којом би СНС програмски и било како друго могао да сарађује за добробит грађана. С националнистичким странкама деснице не можемо јер оне желе Србију да врате у прошлост, изолацију и сукобе. С ДС и сателитима нема сарадње, пошто пљачку и тајкунизацију Србије као у њихово време никад нећемо да дозволимо. С покретом породичног стечајаног управника нема сарадње.

Зоранине изјаве

Бесна: То су лицемери

Ако неко положи заклетву у Скупштини да прихвата програм владе који предложи премијер, а онда тај програм руши где год стигне, као што су радили наши партнери из СПС, извините, али то је лицемерно.

Ратоборна: Готово бедници

После многих лажи и свега онога што изговарају, они од себе праве одређене жртве. То нису људи, већ готово бедници.

Љута: Двострука игра

Не можемо више да се правимо да не видимо двоструку политику Ивице Дачића. Извини, друже Дачићу, али то више не пролази.

Помирљива: Најмање лоши

И поред свих оправданих критика које смо износили, социјалисти су најмање лош партнер од свих осталих странака.