Прочитај ми чланак

ОБРНУЛИ ИГРИЦУ „Ђилас позива на убиство Вучића и силовање његове ћерке“ (ВИДЕО)

0

Посланици СНС су и данас понављали да је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас “лопов, издајник и криминалац”, а како је рекао Србислав Филиповић и “инспиратор напада на породицу Александра Вучића, позивања на силовање његове ћерке и на иживљавање над Вучићевим синовима”.

– Говорио сам на претходној седници да је Драган Ђилас инспиратор свих тих недела, свих тих монструозних позива на ликвидацију председника Србије и његове породице, на силовање његове ћерке, на иживљавање над синовима, измишљања, фабриковања лажи. Не можете да замислите докле болесна машта Драгана Ђиласа може да доспе и докле тај болесни ум може да досегне – овако је гласила изјава у Скупштини Србислава Филиповића, посланика Српске напредне странке, који је тако мржњу према лидеру ССП подигао на још виши ниво.

Лист „Данас“ је Филиповић назвао Ђиласовим памфлетом и понављао о милионима евра које је „отео од грађана“. Треба подсетити да је Филиповић огорчен јер је откривено како је рекетирао старицу Даринку Таталовић.

FOTO: Printscreen

Овим се наставила оркестрирана кампања Александра Вучића на највећу опасност по његову апсолутну владавину, лидера ССП, Драгана Ђиласа. Папагајски понављајући отрцане фразе, стереотипе и лажи о Ђиласу, Вучић и његови следбеници се надају да ће по гебелсовском принципу сто пута изговорена лаж постати истина.

Ђилас, Ђилас, Ђилас… Ђилас ово, Ђилас оно, хорски рецитују напредњачки посланици наметнуте им песмице, да то увелико превазилази све границе доброг укуса, у најмању руку.