Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Ружић одобравао ”Вучићу пед…”, а сада је министар (Видео)

0

Питао бих министра Бранка Ружића, да ли је Никола Петровић, кум Александра Вучића, заправо прави шеф СПС-а и да ли Ружић мора да слуша оно што му кажу Ненад Ковач и Никола Петровић и да ли зато нападате Двери, јер смо то открили?

Сећам се министра Ружића још из оног времена када се сликао са аутором чувене пароле „Вучићу-педеру“, а сада када је постао министар прихватљив је за СНС.

То вам је лицемерје СНС-а, које трпи на власти СПС. Међутим, Када СНС каже да је за нешто крив бивши режим, мора да зна да је и СПС био бивши режим.

СНС и СПС ће наставити са запошљавањем својих људи у државној управи, а преко Националне академије они ће само моћи да напредују са купљеним дипломама.

Да је министар Ружић предложио да се испитају све купљене дипломе у јавном сектору, да се отпусте сви они који су преко странке добили посао  ми би били први који би гласали за такав закон, али тога нема.

Данас се у Србији не можете запослити ако нисте чланови СНС-а и СПС-а, а прави пример је Краљево, где су одборници СПС-а и СНС-а у Скупштини града Краљева запослили себе и своје рођаке у републичким и локалним јавним предузећима.

Зато вам не верујемо ништа и понављамо да ће ова академија заправо бити страначка академија за запошљавање партијских припадника.