Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Ниске плате и лоше стање у Војсци Србије велики су проблем наше државе

0

Посланик покрета Двери у Скупштини Србије Бошко Обрадовић, у оквиру рубрике сајта Данаса „Шта кажу о…“, наглашава да су сви који мисле другачије од власти у Србији дискриминисани.

На питања сајта Данаса о ставовима о легализацији проституције, легализацији марихуане у медицинске сврхе, регистрацији истополних бракова, увођењу обавезног војног рока, регистрацији средњег пола у званичним личним документима и ријалити програмима као ТВ жанру, одговарао је председник политичког покрета Двери Бошко Обрадовић.

Он је за Данас истакао да у Србији има много важнијих тема од постављених питања.

– Мислим да на сва ова питања могу дати један одговор. Ставове Двери знате и они се нису променили. Сви који мисле другачије од ове власти су дискриминисани и црта им се мета на челу кроз режимске медије, па дајте прво ту дискриминацију да победимо и решимо, одговорио је Обрадовић.

Како истиче важнији проблеми у Србији су ниске плате и лоше стање у Војсци Србије.

– Људи раде за 20.000 динара, ако уопште имају прилику да раде, па дајте прво да решимо тај проблем. Војска је у јако лошем стању, најбољи официри је свакодневно напуштају па дајте прво то да решимо, додао је он.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!